Fortrydelsesret

Ved forbrugerkøb, hvor bestilling af varer fortages online, har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten er gældende fra det tidspunkt varen overdrages til forbrugeren. Hvis De fortryder Deres køb indenfor 14 dage tilbagebetaler vi købesummen. Betingelserne for at anvende fortrydelsesretten er, at varen returneres i original emballage og i samme stand som da varen blev modtaget. Såfremt varen har været taget i brug, lugter eller har anden form for brugthedstegn, bortfalder returretten. For at kunne benytte fortrydelsesretten skal varen være afsendt med et evt. fragtfirma, senest 14 dage efter modtagelsen. Returvare sendes til følgende adresse: Jane B, Algade 89a, 4760 Vordingborg. Omkostninger ved returvare påhviler forbrugeren. Jane B returnerer beløbet inden 14 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

Forsvarlig returnering

Alle vare der returneres, skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.

Reklamationsret

De har som forbruger 2 år reklamationsret. Reklamationsretten er retten til senest 2 år efter levering at kræve reparation, om levering, afslag eller ophævelse pga. mangler som var til stede da varen blev leveret, herunder skjulte mangler som først viser sig senere. Det er køber der skal bevise, at manglen var til stede på leveringstidspunktet. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugeres side, er ikke dækket af reklamationsretten. Der henvises i øvrigt til købelovens § 78.

Anvendelse af reklamationsret

Ved anvendelse af reklamationsretten opfordrer vi vores kunder til skriftligt at dokumentere produktets fejl eller mangler, for at forkorte ekspeditionstiden. Der skal vedlægges kopi af kvitteringen på det returnerede produkt. Produkter som der ønskes at reklameres over, skal sendes til følgende adresse: Jane B, Algade 89a, 4760 Vordingborg.

Levering

Ved bestilling af en vare, afsendes ordren indenfor 1-3 hverdage. Alle ordrer sendes med DAO fragt, som leverer pakken til nærmeste pakke shop. Du vil modtage en sms, når din pakke er afsendt, samt når du kan afhente den.
For yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os i åbningstiden på tlf: 55345400